skip to Main Content

Collaboratie

When creativity meets business
We halen enorm veel plezier uit het creëren van een prettige omgeving voor onze klanten, hun medewerkers en gasten. Het echt leren kennen van onze klant, wat hen drijft en hoe hun relaties hen zien zijn integrale onderwerpen in onze DNA-sessies. De informatie die hieruit komt is de basis waarmee we het verhaal van de klant via het interieur gaan vertellen.

Samenwerken is hierin voor ons van belang. We snappen ons vak als geen ander, maar juist door de samenwerking met andere specialisten leren we bij, kunnen we nog gerichter adviseren en komen we tot nieuwe inzichten. En laten we onze klanten ook op een andere manier kijken naar hun interieurvraagstuk. In dat kader willen we jullie deelgenoot maken van een in onze ogen geweldige en creatieve samenwerking. Een samenwerking die smaakt naar meer!

Bij deze stellen we jullie voor aan Robert Aalbers van Clean Solid. Een internationaal bekende tattoo-artiest die naast zijn passie, het ontwerpen en zetten van unieke tattoos ook een voorliefde heeft voor het maken van kunst. Zowel met pen, potlood, tattoomachine, als acrylverf. Niet alleen op mensen, maar ook op een doek, falconboard en leer.

Een mooi pilotproject was de stand voor Bank15 tijdens de Dutch Design Week. Where business meets creativity and creativity meets business. We hadden al een idee over het materiaal, het ontwerp was al gemaakt, maar we zochten nog naar manier om dit alles met een kunstzinnige uiting meer bezieling te geven. Na een aantal leuke brainstormsessies die alle kanten op gingen waren we eruit. Het moest stoer, kleurrijk eigentijds en toch tijdloos zijn. Maar ook toepasbaar en herkenbaar zijn. Het idee was om een bestaand meubel iets te geven om naar te blijven kijken. Dit heeft geresulteerd in een pop-up product wat we in de stand hebben mogen toepassen. Een hoge tafel, gemaakt van falconboard waarbij het blad voorzien is van de creativiteit van Robert.

Zoals gezegd smaakt deze samenwerking naar meer. En we hebben er al een vervolg aan kunnen geven. Later meer daarover……

Interesse in een samenwerking met Robert en ons, leuke concepten die we samen uit kunnen werken: laat het ons vooral weten.