skip to Main Content

De nieuwe generatie

De Fontys Academy for Creative Industries rocks! Althans, dat vinden wij 🙂 ZO!interieurprojecten heeft een casus mogen voorleggen aan de studentes van de opleiding International Lifestyle Studies. In het kader van hun opleiding waren De mannen van ZO! reuze benieuwd naar trends die antwoord geven op de vraag hoe de integratie van werken, wonen, leren en leven eruit zal zijn als zij zelf hun opleiding afronden en gaan werken.

Nadat de casus was voorgelegd, mochten we het resultaat van vier projectgroepen gaan beoordelen. Spannend en erg verrassend! Niet alleen het hoge niveau van de presentaties, de professionaliteit van het trendonderzoek, maar ook de toewijding van de studentes in het maken van hun project: stuk voor stuk bewonderenswaardig wat ons betreft. Petje af, dames!

We hebben Ons Oordeel geveld (en dat was lastig). Wat ons betreft sprongen er 2 plannen uit. Zonder te verklappen welke dit waren, zijn we nu in gesprek met nummer 1 en nummer 2 om van beide projecten een concreet toepasbaar project te smeden. Tipje van de sluier: een flexibel in te zetten sfeertool, welke de kaders aangeeft voor het persoonlijk in kunnen vullen van je werkruimte. Of wat daarvan over is in de toekomst, want we steken hoog in op de integratie van wonen, werken, leven en leren.

What’s next? We zullen samen met een tweetal studentes kijken naar het verder concretiseren van deze concepten en toepassen op/in onze interieurprojecten. Het leuke hieraan is de interactie met de eindklant en de vrijheid die geboden wordt om ‘het zelf te bepalen’. Binnen de gestelde kaders.

En ja, zoals met elk concept verdient dit eerst een stukje ontwikkeltijd. Wil je op de hoogte gehouden worden? Like onze facebookpagina, stel je vragen, neem deel en laat je inspireren door de toekomstige generatie.