skip to Main Content

Interieuradvies kantoor

Een interieuradvies voor je kantoor zorgt ervoor dat het gewenste interieur aan alle gestelde eisen en wensen zal voldoen. ZO!interieurprojecten kan je hierin helpen door een advies voor je kantoor als een maatpak te laten aanvoelen. Een doordacht interieur advies voor je kantoor zorgt ervoor dat de verschillende ruimtes de invulling en de uitstraling krijgen zoals jij voor ogen hebt in de stijl en sfeer die passen bij de doelstellingen die je hebt. Een met zorg samengesteld advies voor je kantoor zorgt ervoor dat de juiste materialen met elkaar gecombineerd worden zodat er een eenheid ontstaat in het interieur. Met een interieuradvies voor je kantoor voorkom je willekeur, omdat immers alles op elkaar afgestemd wordt.

Samenwerking om te komen tot het perfecte interieuradvies voor je kantoor

We werken veelvuldig samen met diverse interieurarchitecten waardoor we je bij elk interieurproject het best passende interieuradvies kunnen geven. We beperken onszelf hierin niet alleen tot de esthetiek. Denk bijvoorbeeld ook aan belangrijke onderwerpen zoals ergonomie. Veel organisaties willen namelijk een ergonomische werkplek faciliteren, om zo een comfortabele werkomgeving te kunnen bieden. Bij ZO!interieurprojecten hebben we verschillende interieurprojecten uitgewerkt waarbij dit aspect in het advies voor je kantoor is verwerkt. Zo kunnen we je hierin bijvoorbeeld adviseren over de juiste meubels aan de hand van jouw (ergonomische) wensen.

Contact
opnemen?

De perfecte indeling met een doordacht interieuradvies voor je kantoor

Een ander onderwerp waarover we veelvuldig interieuradvies mogen geven, is de indeling van het kantoor, waarbinnen werkplekconfiguraties een belangrijke rol van betekenis spelen. Veel opdrachtgevers willen namelijk naast een wat meer traditionele kantoorinrichting ook andere functies in het kantoor toepassen. Een voorbeeld hiervan zijn de ontmoetingsplekken voor mensen. Dit zijn specifieke ruimtes in kantoren die speciaal ontworpen zijn om een andere werkvormen te faciliteren. Een werkplekconfiguratie die we na ons interieuradvies mogen verwerken in een interieurontwerp, is een zogenaamde stilteruimte voor specifieke taken. Bij ZO!interieurprojecten geven we je een passend interieuradvies voor je kantoor over hoe je de ruimte het meest efficiënt kan indelen wanneer door bijvoorbeeld gebruik te maken van de genoemde werkplekconfiguraties.

Ben je benieuwd naar waartoe een interieuradvies voor je kantoor kan leiden? Dan nodigen we je uit om onder het kopje Werk op deze pagina de verschillende interieurprojecten te bekijken die we hebben ogen maken. Interieurprojecten waarbij interieuradvies voor niet alleen je kantoor een hoofdrol speelde in het kunnen realiseren van een sfeer en inrichting passend bij de organisatie. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.