skip to Main Content

Interieurproject kantoor

Samenwerken met collega’s, vergaderen, presentaties geven en elkaar ontmoeten bij de koffiecorner. Stuk voor stuk zijn dit allemaal voorbeelden van functies waar het kantoor voor wordt gebruikt. In onze beleving moeten deze ruimtes je daarom inspireren en motiveren. Het interieur van je kantoor is een belangrijke factor die deze beleving beïnvloedt. Daarbinnen zijn zaken zoals kleuren, materialen en indeling aspecten die een rol van betekenis spelen in een interieurproject voor je kantoor. Bij ZO!interieurprojecten wordt daarom rekening gehouden met deze (en meer) factoren om jou een optimaal interieurproject voor je kantoor te bieden.

Projectaanpak van een interieurproject voor de inrichting van je kantoor

We werken met onze Brand, Bricks & Business filosofie waardoor we de identiteit van je bedrijf doorgronden en ook kijken naar de mogelijkheden die de ruimte te bieden heeft, om uiteindelijk het interieurproject voor je kantoor aan te pakken. Een interieurproject voor je kantoor bij ZO!interieurprojecten betekent daarom dat de identiteit van je organisatie centraal staat, niet je persoonlijke voorkeur voor een bepaalde interieurstijl. We kijken hiermee ook naar de merkbeleving van je bedrijf en gebruiken informatie uit de DNA sessies om mede daarmee de juiste sfeer op te roepen. Het is namelijk van belang om deze sfeer op basis van het DNA van je bedrijf te vertalen in de ruimtes. Uiteindelijk is het belangrijk dat mensen zichzelf prettig voelen in de ruimtes, met aandacht voor een sfeer die het DNA van de organisatie uitstraalt.

Contact
opnemen?

Werkplekconfiguraties

Daarnaast is het voor een interieurproject voor je kantoor natuurlijk ook van belang om te kijken naar welke functies zichzelf binnen het kantoor afspelen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden qua functies waar een kantoor voor kan dienen. Wil je dat het kantoor een dynamische plek wordt waar collega’s onderling en met klanten samenkomen? Of wil je liever een aantal stilte ruimtes in het kantoor waarin geconcentreerd gebeld en/of gewerkt kan worden? Dit zijn allemaal vragen die we behandelen tijdens ons proces naar een uiteindelijk interieurproject voor je kantoor. Als je kritisch naar je agenda kijkt, zul je zien dat je werkdag eigenlijk opgedeeld is in verschillende segmenten met verschillende soorten werk. Voor elk van deze ‘werksoorten’ bedenken we een werkplekconfiguratie die dit werk ondersteunt. Op basis van deze informatie bekijken we de mogelijkheden en combineren we de identiteit van het bedrijf met de functies die het kantoor moet gaan vervullen.

Kortom, of het nu gaat om een nieuwbouwproject, complete renovatie van een bestaand kantoorpand, of een gedeeltelijke restyling, bij ZO!interieurprojecten ben je aan het juiste adres voor een doordacht en perfect uitgevoerd interieurproject voor je kantoor. Neem gerust contact met ons op als je hulp nodig hebt met een interieurproject.