skip to Main Content

Interieurontwerp

Een ontwerp is een erg belangrijke stap in het proces naar een nieuw interieur. Het is natuurlijk fijn als je geen omkijken hebt naar dit interieurontwerp, aangezien je wellicht al druk genoeg bent met andere aspecten van een renovatie of verbouwing. Bij ZO!interieurprojecten ben je dan aan het juiste adres, aangezien wij interieurprojecten van A tot en met Z aanpakken, waarbij het interieurontwerp een van de eerste belangrijke stappen is. Een ontwerp biedt namelijk handvaten voor het te realiseren interieurproject. Het 3D interieurontwerp maakt duidelijk hoe het gehele project eruit komt te zien en hoe de verschillende onderdelen met elkaar samenwerken.

Jouw wensen en behoeften bij een interieur ontwerp

Wanneer we een interieurproject realiseren is een doordacht interieurontwerp onmisbaar. Hiervoor zullen we allereerst in gesprek gaan over je wensen en behoeften. Wat heb je voor ogen en welke wensen heb je voor het interieur? Op basis van ons Brand, Brocks en Business model vatten we de essentie van je interieurvraagstuk samen, voordat we het interieurontwerp opstellen. We geven hierin ook ons advies en zullen we het verloop van het proces schetsen zodat je duidelijk weet waar je aan toe bent. We kijken altijd naar wat er mogelijk is in de ruimte waarvan je het interieur wilt aanpassen of vernieuwen.

Op basis van deze informatie starten we met het interieurontwerp. Bij ZO!interieurprojecten werken we met verschillende programma’s om een ontwerp te realiseren. Door deze programma’s is het mogelijk om het interieurontwerp in 3D te tonen, zodat je precies weet hoe je Nieuwe Ruimte er in het echt uit komt te zien. We werken hiervoor ook samen met en/of voor (interieur)architecten om te komen tot het optimale ontwerp.

Contact
opnemen?

Realisatie van een interieur ontwerp

Wanneer het interieurontwerp gerealiseerd is, zullen we dit aan je gaan presenteren. Na de presentatie van dit interieurontwerp zijn er natuurlijk nog aanpassingen mogelijk en zullen we alles samen bespreken om uiteindelijk het definitieve interieurontwerp te creëren. Wanneer het interieurontwerp is goedgekeurd maken we een begin met de realisatie van het interieurproject.

Zoek je hulp bij je interieurvraagstuk, of zoek je een professionele partner die je kan helpen met het maken van een doordacht interieurontwerp, neem dan gerust contact met ons op!