skip to Main Content

Kantoorinrichting op maat

De inrichting van je kantoor is een mooi proces, maar brengt veel taken met zich mee. Het uitzoeken van de juiste meubels, materialen en stoffen en het combineren hiervan voor een uitstraling die past bij je bedrijf zijn slechts een aantal taken die terugkomen bij het inrichten van je kantoor. Daarnaast moet er natuurlijk ook een interieurontwerp komen van de kantoorinrichting en moet dit ontwerp uitgevoerd worden. Een behoorlijk tijdrovend proces als je je daar niet dagelijks mee bezighoudt, zoals wij bij ZO!interieurprojecten dat wel doen.

Jouw kantoor laten inrichten door experts?

Kantoorinrichting met oog voor detail

Bij het ontwerpen van een kantoor interieur hebben we vanzelfsprekend veel aandacht voor je werkplek. De beleving van deze werkomgeving staat bij steeds meer bedrijven centraal. De aankleding van een kantoor heeft namelijk impact op hoe we ons voelen. Een anonieme kantoorinrichting met veel wit en grijstinten is verleden tijd. We zien gelukkig steeds vaker een kantoorinrichting met warme verlichting, planten en ergonomische meubels die passen bij de identiteit van het bedrijf. Een doordachte kantoorinrichting helpt daarom om een goede werksfeer te creƫren voor zowel werknemers als bezoekers. Daarnaast kan het zorgen voor meer interactie en een verhoging van de productiviteit. Kortom, het inrichten van je kantoor op de juiste manier kan bijdragen aan de gezondheid van je medewerkers en daarmee aan de gezondheid van je bedrijf.

Ergonomie bij kantoorinrichting

Een onderwerp dat gelukkig steeds meer waarde krijgt bij de inrichting van kantoorruimtes, is ergonomie. Dit betekent een projectinrichting waarbij rekening is gehouden met het welzijn van de mensen die in het kantoor werken. Aangezien de werkomgeving veel invloed heeft op het welzijn van de werknemers, zou een ergonomisch kantoorinterieur een belangrijke rol moeten spelen. Daarom moet hier bij het inrichten van een kantoor ook rekening worden gehouden. Zo kun je kiezen voor verstelbare bureaus, bureaustoelen met een actieve zittechniek en bepaalde ergonomisch verantwoorde hulpmiddelen. Bij ZO!interieurprojecten hebben we al veel verschillende projecten verzorgd waarbij we bij het inrichten van kantoorpanden rekening hebben gehouden met ergonomie. Hierdoor beschikken we over de kennis en ervaring die nodig is om correct interieuradvies te kunnen geven over ergonomie en welke meubels en hulpmiddelen zorgen voor een verantwoorde en comfortabele werkplek.

Laat je kantoor inrichten door ZO!interieurprojecten

ZO!interieurprojecten is gevestigd in Waalwijk en focust zich voornamelijk op de inrichting van kantoren. Wij vertalen al je wensen naar een kantoorinrichting die past bij de uitstraling en ambitie van je bedrijf. Wij nemen alle zorgen uit handen die komen kijken bij het inrichten van je kantoor.

Om een impressie te krijgen van verschillende kantoren die wij de afgelopen jaren hebben mogen inrichten, nodigen we je van harte uit onze referenties te bekijken!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden om jouw kantoorinrichting te laten verzorgen door ZO!interieurprojecten?