skip to Main Content

Kantoorinrichting

De inrichting van je kantoor is een mooi proces, maar brengt veel taken met zich mee. Het uitzoeken van de juiste meubels, materialen en stoffen en het combineren hiervan voor een uitstraling die past bij je bedrijf zijn slechts een aantal taken die terugkomen bij het inrichten van je kantoor. Daarnaast moet er natuurlijk ook een interieurontwerp komen van de kantoorinrichting en moet dit ontwerp uitgevoerd worden. Een behoorlijk tijdrovend proces als je jezelf daar niet dagelijks mee bezighoudt, zoals wij bij ZO!interieurprojecten dat wel doen. ZO!interieurprojecten is gevestigd in Waalwijk en focust zich voornamelijk op de inrichting van kantoren. Wij vertalen al je wensen naar een kantoorinrichting die past bij de uitstraling en ambitie van je bedrijf. Wij nemen alle zorgen uit handen die komen kijken bij het inrichten van je kantoor. Om een impressie te krijgen van verschillende kantoren die wij de afgelopen jaren hebben mogen inrichten, nodigen we je van harte uit de referenties onder ‘Werk’ op onze website te bekijken.

Bij het inrichten van kantoren hebben we vanzelfsprekend veel aandacht voor je werkplek. De beleving van deze werkomgeving staat bij steeds meer opdrachtgevers centraal. De inrichting van een kantoor heeft namelijk impact op hoe we ons voelen. Een anonieme kantoorinrichting met veel wit en grijstinten is verleden tijd. We zien gelukkig steeds vaker een kantoorinrichting met warme verlichting, planten en ergonomische meubels die passen bij de identiteit van het bedrijf. Een doordachte kantoorinrichting helpt om een goede werksfeer te creëren voor zowel werknemers als bezoekers. Daarnaast kan het zorgen voor meer interactie en een verhoging van de productiviteit. Kortom, het inrichten van je kantoor op de juiste manier kan bijdragen aan de gezondheid van je medewerkers en daarmee aan de gezondheid van je bedrijf.

Contact
opnemen?

Ergonomie bij kantoorinrichting

Een onderwerp dat gelukkig steeds meer aan belangrijkheid wint in kantoor inrichting, is ergonomie. Dit betekent een kantoorinrichting waarbij rekening is gehouden met het welzijn van de mensen die er werken. Aangezien de werkomgeving veel invloed heeft op het welzijn van de werknemers, zou een ergonomische kantoor inrichting een belangrijke rol moeten spelen. Bij het inrichten van een kantoor dient er namelijk rekening gehouden te worden met ergonomie. Zo kun je kiezen voor verstelbare bureaus, bureaustoelen met een actieve zittechniek en bepaalde ergonomisch verantwoorde hulpmiddelen die werknemers ondersteuning kunnen bieden. Bij ZO!interieurprojecten hebben we al veel verschillende projecten verzorgd waarbij we bij het inrichten van kantoren rekening hebben gehouden met ergonomie. Hierdoor beschikken we over de veel kennis en ervaring hierover, waardoor we je ook advies kunnen geven over ergonomie en welke meubels en hulpmiddelen zorgen voor een verantwoorde en ook comfortabele werkplek.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden om jouw inrichting te laten verzorgen door ZO!interieurprojecten? Neem dan vooral contact met ons op!