skip to Main Content

Projectinrichting kantoor

Zelf een kantoor inrichten is geen eenvoudige opgave. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het uitzoeken van het meubilair. Denk bijvoorbeeld ook aan zaken zoals vloerafwerking, akoestiek, het plafondsysteem, merkbeleving en de samenhang tussen dit alles. ZO!interieurprojecten kan jou helpen met de projectinrichting van je kantoor. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een totaalpakket voor de inrichting van je kantoor. We bieden namelijk totale projectinrichting voor je kantoor aan. De wijze waarop wij projectinrichting voor kantoren oppakken ook wel turn-key projectinrichting genoemd.

Turn-key projectinrichting

Turn-key projectinrichting betekent dat wij de volledige verantwoordelijkheid op ons nemen voor de realisatie van de projectinrichting van je kantoor. Alle disciplines komen hierbij aan bod: van vloerafwerking, via meubels en maatwerk, raambekleding, beplanting, verlichting tot en met de plafondafwerking. Kort gezegd betekent projectinrichting van een kantoor bij ZO!interieurprojecten dat wij het totaalplaatje verzorgen van A tot en met Z. Dit is precies wat we voor jou als opdrachtgever doen: je Nieuwe Ruimte gebruiksklaar opleveren, zodat jij en je team die magische stap over de drempel kunnen zetten en in een op jullie behoeftes en wensen afgestemde omgeving kunnen excelleren. Het samenbrengen van deze disciplines zorgt voor jou als opdrachtgever voor zowel efficiƫnte als kostenbesparing. Een turn-key projectinrichting betekent namelijk 1 aanspreekpunt voor de verbouwing en inrichting van je kantoor. Daarnaast zorgt dit ervoor dat kosten bespaard kunnen worden doordat alles in een keer wordt uitgevoerd en de verschillende disciplines samen worden gebracht. Jij concentreert je waar jij goed op bent, doordat wij doen waar wij goed in zijn: turn-key projectinrichting.

Contact
opnemen?

Partners bij projectinrichting kantoren

Bij ZO!interieurprojecten werken we tijdens de projectinrichting van je kantoor samen met verschillende partners die ieder hun eigen specialisme hebben. Door samen te werken met deze partners zorgen we ervoor dat we jou de hoogst mogelijke kwaliteit projectinrichting voor je kantoor kunnen bieden. Op basis van jouw wensen en behoeften voor de inrichting van het kantoor bekijken wij welke partners we hiervoor inschakelen.

Naast het turn-key inrichten van kantoren zijn er natuurlijk ook nog andere mogelijkheden bij ZO!interieurprojecten om vorm te geven aan je kantoor. Het kan ook zo zijn dat je een deel van het kantoor onder hanen wil nemen, of alleen een nieuwe vloer of plafond wil. Dit is ook zeker mogelijk bij ZO!interieurprojecten. Neem gerust contact met ons op als je hulp zoekt met de projectinrichting van je kantoor.