skip to Main Content
Skechers – Showrooms
Skechers USA Benelux heeft door aanhoudende groei behoefte aan nieuwe showrooms, welke we hebben ontworpen en turn-key gerealiseerd.
Maiburg
Maiburg is een Waalwijks familiebedrijf met een rijke historie: sinds 1886 helpen ze vakmensen vooruit. Als betrouwbare partner en autoriteit op het gebied van plaatmateriaal, lijmen, schuurmateriaal en installatie en afwerking voor vloeren en meubels.
Theater De Leest
Theater De Leest is een theater en filmhuis in Waalwijk, in het hart van De Langstraat. Het gebouw is geopend op 26 november 1996 en heeft een grote theaterzaal met 521 stoelen en een kleine film- en theaterzaal met 200 stoelen.
Service Best International
Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-,fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming, die duizenden klanten over de hele wereld bereikt.
DSD Europe
DSD Europe, opgericht in 2009, is een trendsetter met een innovatief handelsplatform voor software. We mochten hun DNA vertalen in een interieurontwerp om daarmee hun kantoorvilla turn-key in te richten.
Beheeraccent
Beheeraccent is een adviesbureau voor het dagelijks beheer van de openbare ruimte. We mochten hun DNA samenstellen, dit vertalen in een conceptgedacht, welke we via een interieurontwerp turn-key hebben gerealiseerd.
PraktijkCollege Tilburg
De praktijkschool voor ‘de makers van de toekomst’ heeft opleidingen als Bloem & Groen, Metaal Bewerking en Zorg. Doen en maken staat daarin centraal en hebben in het nieuwe ontwerp een herkenbare plek gekregen in de hoofdentree, aula, lerarenlounge en het restaurant.
Tuinkamer en kantoor
Onze opdrachtgever heeft op het perceel zowel een woonhuis waarvoor we de tuinkamer mochten ontwerpen en realiseren, als een kantoor waar we de volgende ruimtes hebben ontworpen en ingericht.
Dekkers Hair & Beauty
Dekkers Hair & Beauty was toe aan een nieuwe, inspirerende omgeving. En die mochten we ontwerpen én realiseren!
Skechers
Skechers Benelux verdient een showroom die past bij het merk: naast het adviseren over welke ruimte in Trade Mart Brussels mochten we het interieur ontwerpen en turn-key realiseren.
Zoutewelle Accountants
Hoe brengen we een pand wat voorheen dienst deed als kapsalon in lijn met de kernwaarden van de nieuwe eigenaar? We mochten dit vraagstuk uitvoeren voor Zoutewelle Accountants.
Medifit Healthclub
De opdracht was even uitdagend als helder: breng het interieur van Medifit Healthclub op hetzelfde niveau als dat van de voor hen kenmerkende gastvrijheid en dienstverlening.
Van de Zande Makelaardij
Van de Zande Makelaardij. Door de upgrade van hun vergaderruimte creëren we een comfortabeler gevoel.
Arnold Verwiel
Arnold Verwiel, het oudste bedrijf in de branche 'relatiegeschenken'. Door de nieuwe manier van productpresentatie krijgt elke categorie meer aandacht.
Gezondheidscentrum Olympiapark
Gezondheidscentrum Olympiapark biedt plaats aan o.a. een aantal huisartspraktijken, een fysiotherapeut en een apotheek.
Frencken Handel en Service
Frencken Handel en Service richt zich met haar producten, diensten en service op industriële processen in bedrijfshallen, werkplaatsen, magazijnen en bouwterreinen. De industriële toon die hieruit spreekt hebben we mogen vertalen in een vooruitstrevend interieur.
Rabobank de Langstraat
We hebben het nieuwe pand van Rabobank De Langstraat mogen voorzien van alle maatwerkinrichting, waar we hier een selectie ervan tonen.
Fysio Totaal Waalwijk
Fysio Totaal Waalwijk was hard toe aan een upgrade van hun wachtruimte. We hebben hun DNA vertaald in een een 2D en 3D ontwerp, wat we daarna turn-key mochten realiseren.
d’Oultremontcollege – Aula’s
Het d'Oultremontcollege is met ingang van dit schooljaar begonnen met het 'een-pauze-systeem': alle ruim 1200 leerlingen genieten dan van hun pauze. In een tweetal volledig door ons opnieuw ontworpen en ingerichte aula's.
Nexxt Lighting Solutions
Nexxt! Lighting Solutions creëert unieke en bijzondere lichtconcepten. Een feit wat meer naar voor mocht komen in hun nieuwe huisvesting. Een mooie samenwerking met het team van Nexxt! zorgde voor dit warme interieur.
Intra Lighting
Intra Lighting is een wereldwijd bekende producent van armaturen die bekend staan om hun kwaliteit, duurzaamheid, efficiency en betrouwbaarheid. Deze kernwoorden werden door ons vertaald in een passend en inspirerende werkomgeving.
Brand Compliance
Brand Compliance maakt de betrouwbaarheid van organisaties zichtbaar voor de buitenwereld. We hebben hun DNA vertaald in een ontwerp, wat we vervolgens turn-key mochten realiseren.
KTBA Labelcompliance
KTBA - de People in Food Group biedt wereldwijd hoogstaande dienstverlening op het gebied van industriële voedselveiligheid, compliance en opleidingen. En is hard gegroeid! We mochten hun verhaal vertellen in het nieuwe interieur.
AFC Ajax
Op Sportcomplex De Toekomst heeft AFC Ajax een nieuw onderkomen laten bouwen voor de studenten. We hebben het interieurontwerp mogen verzorgen, waarna we dit alles ook hebben mogen maken en leveren.
vanHaren Schoenen
vanHaren schoenen heeft een nieuw hoofdkantoor aangekocht en verhuist daardoor vanuit hun karakteristieke omgeving naar een nieuw en modern kantoor. We hebben hierin geadviseerd, het interieurontwerp gemaakt en de inrichting mogen leveren.
Infram
Infram heeft besloten te verhuizen naar Landgoed 't Stort te Maarn. We mochten hierbij de inrichting turn-key opleveren, waarbij het ontwerp ruimte gaf aan toepassing van high-end materialen, armaturen, afwerking en elementen. Met respect voor het authentieke karakter van deze kantoorvilla heeft dit geresulteerd in het creëren van een warm…
Dresz International BV
Door ruimtegebrek is Dresz verhuisd, waarbij we de gehele inrichting van het nieuwe kantoor mochten verzorgen. Prettig, ruim werken in een professionele en dynamische omgeving waarbij design en warmte belangrijke kernwoorden zijn.
Witlox-Somers
Een sfeervol gebouw met een schitterend groene uitkijk verdient een passend en ruim interieur. Naast ons advies over kleurgebruik en interieurontwerp hebben we ook de (maatwerk)meubilair, de vloerafwerking en de verlichting geleverd.
d’Oultremontcollege OLC
Binnen de nieuwbouw kreeg het Open LeerCentrum een belangrijke plaats. We hebben geadviseerd, het interieur- en technisch ontwerp gemaakt, waarna we de leveringen voor onze rekening mochten nemen en als projectmanagers de realisatie in goede banen hebben geleid.
Kleijngeld Bouw, Onderhoud en Ontwikkeling
De klant wilde dat we met een oplossing kwamen die esthetisch gezien aansloot bij de herinrichtingsplannen en functioneel dat deed waarvoor de ruimtes bedoeld waren: overleggen, samenzijn en werken. De gekozen elementen laten dit mooi zien.
Van Engelen Communicatiebureau
De wens was om het interieur meer in lijn te brengen met de bedrijfsactiviteiten en -uitstraling. Conceptontwikkeling, interieurarchitectuur, leveranciersselectie, leveringen, projectmanagement, directievoering.
Uiterwaarde
Totale renovatie van het interieur van een pand uit 1850. De uitdaging lag in het toepassen van stijlelementen uit die tijd, in het hedendaagse interieur. Interieurontwerp, projectmanagement, leveranciersselectie, directievoering, leveringen.Van vloerafwerking tot en met verlichtingsarmaturen. Van maatwerk tot en met bureaustoel.
JVD Distribution
De klant heeft een pand onder loftarchitectuur laten bouwen en wilde deze specifieke wens ook doortrekken richting het interieur. Interieurarchitectuur, maatwerk, meubels, karpetten, verlichting, multifunctionele kantine.