skip to Main Content

Kantoor inrichten

Hoe simpel het woord ‘kantoorruimte’ ook klinkt, er is een behoorlijk grote verscheidenheid aan mogelijkheden om een kantoor in te richten. Alles valt of staat natuurlijk met een doordacht plan voor je kantoorinrichting. Als dat eenmaal staat, dan kun je gebruik maken van verschillende kleurcombinaties, materialen, afwerkingen en meubels. Voor het inrichten van een kantoorpand ben je bij ZO!interieurprojecten aan het juiste adres. Wij richten namelijk kantoren in van A tot en met Z op basis van de wensen en behoeften van het bedrijf. We doorgronden de identiteit van het bedrijf om op basis hiervan het kantoor in te richten. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een bepaalde interieurstijl voor je kantoorinrichting. Hieronder zijn daarom een aantal veelvoorkomende interieurstijlen voor kantoren beschreven.

Kantoorpand inrichten in Simply Nature stijl

Een natuurlijke interieurstijl is al een lange tijd een trend. Natuurlijke materialen zoals bamboe en riet komen hierin terug, evenals lichte tinten. Daarnaast komen planten ook vaak terug in deze natuurlijke interieurstijl, wat ook nog eens bijdraagt aan de gezondheid van je werknemers in je kantoor inrichting. Planten in een kantoor zorgen namelijk voor een betere concentratie en mede daardoor een hogere productiviteit. Zowel het Scandinavische -als Botanische interieur vallen in deze categorie interieurstijl. Simply Nature kan gebruikt worden om een kantoor in te richten door gebruik te maken van een combinatie van planten, lichte tinten en natuurlijke materialen.

Contact
opnemen?

Kantoorpand in Brooklyn stijl

De interieurstijl Brooklyn is wat grover en bestaat voornamelijk uit wat donkerdere kleuren. Hiermee maak je door het kleurenpalet (zwart, antraciet, grijs en warm-naturel) deze stijl herkenbaar in je kantoorinrichting. Daarnaast zijn bruine houttinten ook onmisbaar in deze interieurstijl. Het is een wat stoerdere stijl die je ook in de inrichting van je kantoor kan laten terugkomen door gebruik te maken van deze kleuren in combinatie met grovere materialen.

Kantoorpand inrichten in Hollywood Fame stijl

Een totaal andere interieurstijl, is wat wij de Hollywood Fame stijl hebben genoemd. Deze interieurstijl kenmerkt zichzelf door de overdadig luxe materialen, kleuren en afwerkingen. Metropolitan stijl, maar dan nog overdadiger. Je kantoor inrichten volgens deze stijl betekent de vrijheid om decoratie, kleuren en materialen uit verschillende stijlen toe te passen. Combineer de kast van je grootmoeder met een opvallende spiegel en voeg je eigen bling-bling eraan toe en maak hiermee je eigen en unieke kantoor inrichting.
uit grootmoeders tijd kan dus perfect gecombineerd worden met een opvallende bling-bling spiegel.

Kantoorpand in Home Sweet Soft stijl

Je kantoorpand inrichten en daarmee een warme, zachte en huiselijke uitstraling geven? Dat kan, we noemen deze interieurstijl de Home Sweet Soft stijl. Deze stijl maakt gebruik van lichte kleuren en zachte stoffen. Meubels met een klassieke twist, een wollen deken over een meubelstuk gedrapeerd: hiermee creëer je jouw ideale Home Sweet Soft kantoor inrichting. Deze interieurstijl is gebaseerd op emotie, intuïtie, gevoel en dat alles met een nostalgische knipoog. Perfect voor als er gedagdroomd mag worden in de ruimtes.

Wil je eens sparren over het inrichten van jouw (kantoor)pand? Neem gerust contact met ons op!