skip to Main Content

Interieurarchitect voor je kantoor

Bij ZO!interieurprojecten ontwerpen we je kantoorinterieur vaak samen met een interieurarchitect door een ontwerpteam te vormen. Doordat we op die manier creativiteit, kennis en kunde koppelen aan praktische toepasbaarheid en uitvoeringstechnische zaken, dragen we zorg voor een vlekkeloos verloop. Van ontwerp tot en met realisatie.

Jouw kantoor laten inrichten door ervaren interieurarchitecten?

Samenwerken met elkaar aan een interieurvraagstuk

Als we binnen een interieurproject samenwerken met jou als opdrachtgever en ons ontwerpteam, hebben we de gouden combinatie: wij halen met onze Brand, Bricks & Business filosofie alle functionele en esthetische informatie op die we nodig hebben. Jouw ambitie, de merkbeleving van de organisatie en hoe je werkt en wil werken analyseren we, om er vervolgens zowel een interieurconcept, als een 2D en 3D interieurontwerp mee te maken. Deze creatieve sessies leiden uiteindelijk tot een interieur-maatpak, omdat elk interieurconcept uniek is en is daarmee afgestemd wordt op de specifieke klantsituatie.

Synergie

De synergie die hieruit volgt, werkt inspirerend en draagt altijd bij aan een nog beter eindresultaat voor jou als opdrachtgever. Doordat we met verschillende vakspecialisten aan interieurprojecten samenwerken, weten we welke specifieke interieurarchitect het beste past bij welk type opdrachtgever en bij welk interieurvraagstuk.

Samenwerken met ons als turn-key projectinrichter

In de door een interieurarchitect uitgewerkte interieurontwerpen staan prachtige beelden die werkelijkheid gemaakt moeten worden. ZO!interieurprojecten is als turn-key projectinrichter gespecialiseerd in het realiseren van deze interieurontwerpen. We dragen zorg voor de daadwerkelijke inrichting van het gehele interieurproject. Samen met de interieurarchitect stemmen we het ontwerptraject af met je, waarna wij alles voor en achter de schermen organiseren om het interieurontwerp eer aan te doen en te realiseren in jouw Nieuwe Ruimte. We nemen het projectmanagement voor onze rekening, zijn verantwoordelijk voor alle leveringen, zijn jouw enige aanspreekpunt en communiceren alle relevante zaken tijdig en compleet. We spreken de taal van de interieurarchitect en begrijpen het belang van de opdrachtgever als geen ander en combineren dit met onze jarenlange ervaring. Het resultaat hiervan is een op tijd en binnen budget opgeleverd interieurproject: jouw Nieuwe Ruimte.

Werk je graag samen met bevlogen specialisten?

Wij werken graag samen met bevlogen opdrachtgevers! Juist door de wisselwerking met elkaar zijn we ervan overtuigd meer te zijn dan alleen een leverancier. In co-creatie met jou als opdrachtgever, ons en de interieurarchitect binnen een kantoor interieurproject zit naar onze mening de kracht van een creatief proces. Is dit hoe je je interieurvraagstuk ingevuld ziet? Neem gerust contact met ons op!

Om een impressie te krijgen van hoe wij samen met interieurarchitecten kantoren inrichten, nodigen we je van harte uit onze referenties te bekijken!

Om een impressie te krijgen van hoe wij samen met interieurarchitecten kantoren inrichten, nodigen we je van harte uit onze referenties te bekijken!