skip to Main Content

Interieurontwerp kantoor

Of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw, een interieurontwerp is de eerste stap naar een nieuw kantoor. Het is natuurlijk van belang dat dit interieurontwerp past bij de identiteit en sfeer van je bedrijf. Bij ZO!interieurprojecten ben je hiervoor aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en onze Brand, Bricks & Business filosofie weten we precies hoe we de wensen en behoeften van een bedrijf vertalen naar een interieurontwerp voor kantoor dat past bij je huisstijl en identiteit. Maar hoe pakken we dit interieurontwerp voor je kantoor aan?

Onze aanpak voor een kantoor interieur ontwerp

Voor het realiseren van een interieurontwerp voor je kantoor doorlopen we verschillende fases door middel van onze unieke Brand, Bricks & Business filosofie. In de fase Brand doorgronden we in onze DNA-sessies de merkbeleving. Wie is het merk en wat wil het merk uitstralen met de ruimte(s)? Welk verhaal wil het merk vertellen met het interieur van het nieuwe kantoor? Vervolgens zullen we in de Bricks fase ook kijken naar het gebouw zelf en de bijbehorende ruimtes en technische (on)mogelijkheden. Om het optimale uit een ruimte te halen dienen we deze namelijk door en door te kennen. Als laatste kijken we in de fase business naar de functionaliteit. Wie moeten er gebruik gaan maken van de ruimte en hoe moeten zij zich voelen in deze ruimte? Daarnaast blikken we in deze laatste fase ook op waar de ruimte voor dient. Wil je meer weten over onze brand, bricks & business methode? Bekijk dan onze aparte pagina hierover.

Contact
opnemen?

Uitwerking ontwerp kantoor interieur

Op basis van de informatie uit de verschillende fases starten we met het ontwerp voor je interieur op kantoor. Zo zullen we een moodboard creëren waarin je de sfeer en uitstraling van het uiteindelijke interieurontwerp kan bekijken. Dit moodboard kan nog aangepast worden aan jouw wensen. Na je akkoord hierop zullen we het moodboard verder uitwerken tot een daadwerkelijk kantoor interieur ontwerp. Door verschillende digitale ontwerpprogramma’s kunnen we het interieurontwerp in 3D tonen zodat je een beter idee hebt van hoe je nieuwe kantoor er daadwerkelijk uit komt te zien. Daarna worden zaken zoals maatvoering, materialisering en andere relevante informatie verwerkt tot productietekeningen. Vervolgens zullen we verder gaan met het proces om te komen tot een nieuw kantoor interieur waarbij we je tevens een calculatie geven van de kosten voor het realiseren van je kantoor interieur.

Ben je benieuwd geworden naar de uitvoering van door ons gemaakte interieurontwerpen? Bekijk dan via ‘Werk’ op deze site een aantal opgeleverde interieurprojecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen realiseren!